Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "ДНР" та "ЛНР" ще є надії приєднатися до Росії

Четвер, 13 листопада 2014, 01:17

Представник терористичної організації "ДНР" Олександр Бородай розповів, що ще є надії на те, що вигадані "республіки" приєднаються до Росії.

Про це він сказав в інтерв'ю російському телеканалу "Дождь".

"Є ще надії, що "Донецька Народна Республіка" і "Луганська Народна Республіка", та й вся "Новоросія" коли-небудь приєднаються до Росії. І стануть її повноцінною частиною", - заявив Бородай.

Також він зазначив, що приєднання до Росії залежить від політичної кон'юнктури, і розуміє, що Росія тільки висловила повагу, але не визнала офіційно "ДНР" і "ЛНР".

"Росія на сьогоднішній день не визнає існування цих держав, хоча народу Донбасу Російська держава сильно допомагає", - підкреслив Бородай.

У той же час представник "ЛНР" Ігор Плотницький заявив про можливість проведення референдуму про приєднання підконтрольній йому території до Росії.

"Я планую внести на розгляд "народної ради" "ЛНР" постанову про підготовку до проведення референдуму, на якому народ Луганської республіки вирішить, чи залишатися нам незалежною державою, чи ж приєднатися до Російської Федерації", - написав Плотницький в коментарі до свого посту в Facebook.

Якщо учасники референдуму проголосують за приєднання до РФ, Москва "отримає повне право" направити до Луганської області регулярну армію, заявив він.

За словами Плотницького, "до рішучих дій" керівництво "ЛНР" підштовхує рішення української влади припинити соціальні виплати жителям окупованих територій.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування