Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль звинуватив українських військових у захопленні пекарні на Луганщині

Четвер, 13 листопада 2014, 10:31

У селищі Петрівка Станично-Луганського району бійці військової частини ВО624 з якимось військовим комендантом Синельниковим взяли під незрозумілу охорону пекарню "УкрВереск".

Про це повідомляється на сайті Луганського губернатора Геннадія Москаля.

За його словами, щоденно на підприємстві перебуває троє озброєних військових. Керівник "УкрВереска" під їх тиском змушений був піти з підприємства, залишивши виконуючим обов’язки директора іншу особу.

"Цій людині військові також перешкоджають пекти хліб, зараз вона знаходиться в лікарні. З підприємства вилучені документи, в головного бухгалтера підприємства вдома провели обшуки. Кошти за реалізацію хліба, оприбутковані касиром від приватного підприємства з Біловодського району, військові забрали, погрожуючи арештом", – заявив Москаль.

Він направив звернення до міністра оборони та начальника Генштабу з вимогою пояснити військовим, що втручання в підприємницьку діяльність їм категорично заборонено. А також призначити за даним фактом службову перевірку й притягнути винних до відповідальності.

"Військові мають воювати на фронті, а не з хлібом. Державне управління території, підконтрольної українському уряду, здійснює облдержадміністрація", – додав він.

За словами Москаля, на підприємстві працюють 200 людей, воно забезпечує потреби району в хлібі на 70%.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування