Депутати подумують заборонити продаж алкоголю в Києві уночі

Четвер, 13 листопада 2014, 14:49

Київська міська рада не підтримала пропозицію ввести заборону на продаж в нічний час алкогольних, слабоалкогольних напоїв і пива на території столиці у всіх торговельних закладах, окрім ресторанів.

За це рішення на засіданні Київради в четвер проголосували лише 34 депутати з необхідних 61, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Обмежити торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом на території Києва у стаціонарних об'єктах торгівлі, МАФах та установах торгівлі, розміщених в окремих будівлях, крім установ ресторанного господарства, шляхом заборони їх реалізації з 22.00 години вечора до 10.00 години ранку щодня, враховуючи вихідні та святкові дні", - йдеться в проекті рішення, який депутати жваво обговорювали протягом більше однієї години.

Передбачалося, що заборона повинна поширюватися на торгові установи всіх форм власності.

За ухвалення даного проекту рішення за основу проголосували 77 депутатів, однак у цілому після обговорення низки поправок голосів для прийняття документа не вистачило.

Секретар Київради Олексій Рєзніков заявив, що оскільки проект рішення все ж прийнятий за основу, то він відправляється на доопрацювання в профільні комісії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування