Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович-молодший досі твердить, що його батько жив в "будинку з пеньками"

Четвер, 13 листопада 2014, 16:10

Син Віктора Януковича Олександр запевняє, що екс-президент жив у Межигір'ї не в шикарній Хонці, а в "будинку з пеньками".

Про це він заявив в інтерв'ю "Новой газете".

"Скажу, що знаю. Президент нічого не приховував і справді проживав, як ви висловилися, в "будинку з пеньками". Там, де приймав журналістів", - запевняє Янукович-молодший.

Він також заявив, що оскільки не займав ніяких посад, то не був залучений в процес прийняття політичних рішень.

"Тому не можу нести ніякої відповідальності за корупційні скандали, які були при будь-якій владі", - заявив син Януковича.

Він вважає, що для повалення його батька, який під час Майдану вів "обережну і компромісну політику", були застосовані провокації.

"Розгін студентів 30 листопада тому яскравий приклад", - заявив Янукович-молодший.

"Мою відповідальність в цих глобальних процесах я можу відчувати тільки за тещу, яку в Маріуполі назвали головною сепаратисткою і терористкою, людини, яка все життя чесно трудилася і була далекою від політики", - додав він.

Як відомо, після втечі Віктора Януковича з України, виявилося, що він разом зі своєю коханкою жив в Межигір'ї в шикарній Хонці, звідки не встиг навіть забрати велику кількість особистих речей та коштовностей.

Самого старшого сина екс-президента Олександра Януковича оголошено у розшук.

У березні прокурор Запорізької області Олександр Шацький заявив, що до операцій з розгону київського Майдану, а також запорізького - 26 січня, коли постраждало понад тридцять осіб, може бути причетний Олександр Янукович.

Син Януковича, стоматолог за фахом, за часів президентства свого батька став слідом за Рінатом Ахметовим найбагатшим донеччанином.

У листопаді 2013 року Forbes оцінив його статки в 510 мільйонів доларів. У квітні капітал старшого сина Януковича був майже втричі менший - 187 мільйонів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування