Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль обіцяє забити останній цвях у труну "ЛНР"

П'ятниця, 14 листопада 2014, 16:44

Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль закликає офіційний Київ прислухатися до "голосу Луганщини".

Про це він сказав в інтерв'ю "Укрінформу".

"Якщо раніше говорили, що Київ не чує Донбас, то я сьогодні перефразовую: Київ мене не чує. Офіційний Київ сьогодні живе коаліцією, курсом долара і таке інше. А якби прислуховувався до того, що ми тут говоримо, пропонуємо, радимо - картина, певно, була б іншою.

Губернатор зазначив, що пропонує провести незалежне соціологічне опитування.

"У нас є такі регіони, як Станично-Луганський, Попаснянський, інші, які налаштовані проросійськи за межами критичного. Манія федералізації, "Рассеи". Крім критики, що я все занадто драматизую, нічого немає. Але я говорю те, що є", - наполягає губернатор.

"Повторюю, 25% виборців Міловського району проголосували за Компартію. Яку навіть "ЛНР" виключила зі списків на своїх виборах "парламенту". Досі чую, що "нам надо идти в Россию, а не в Євросоюз" і таке інше. Я вже і лектор, і пропагандист, і адміністратор. З цими людьми мені немає про що говорити. Я їх просто виганяю із зали", - зазначає голова ОДА.

Москаль каже, що між Києвом і Луганщиною утворилася пустота:

"Чим заповнити цю порожнечу, я не знаю. Скажу, що до нас ніхто не приїздить крім президента. Порошенко був, зустрічався з людьми. Не було жодного міністра чи його заступника, хоча ми їх запрошуємо постійно", - нарікає губернатор.

"Зараз за вказівкою президента до нас приїздять керівники областей. Вони привозять гуманітарну допомогу, відвідують свої батальйони та беруть собі якийсь соціальний об'єкт, що постраждав під час воєнних дій, для відновлення... Але поки ми ці соціальні об'єкти відновлюємо, з'являються інші - воєнні дії продовжуються", - сказав Москаль.

На ремарку, що губернатор виглядає стомленим, він запевнив, що має багато внутрішнього ресурсу:

"Вистачить. Я тут усіх ще переживу. Ще буду особисто присутнім на похоронах "ЛНР" і заб'ю останній цвях у її труну".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: