Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балута підтвердив: його заступник працюватиме у Ложкіна

Субота, 15 листопада 2014, 17:14

Глава Харківської ОДА Ігор Балута підтвердив перехід свого першого заступника Ігоря Райнін на роботу в адміністрацію президента.

"(Його нова посада) Заступник Ложкіна (глава АП)", - заявив Балута, коментуючи питання про нову посаду Райніна.

Також очільник ОДА дав зрозуміти, що не має наміру поспішати з поданням кандидатури нового першого заступника: "Я думаю, що почекаю ще трохи, з місяць".

За словами Балути, на цей час обов'язки першого заступника будуть розподілені між іншими заступниками. Відповідну схему Балута пообіцяв представити на наступному тижні.

На даний момент у глави Харківської ОДА є перший заступник і чотири заступинкик, троє з яких - у статусі тимчасово виконуючих обов'язки.

Як відомо, раніше ЗМІ повідомляли, що перший заступник глави Харківської ОДА Ігор Райнін може перейти на роботу в адміністрацію президента.

Райнін обіймає посаду першого заступника глави ХОДА з квітня цього року. В його функціональні обов'язки входив контроль роботи департаменту економіки і міжнародних відносин, департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону, департаменту соцзахисту населення, департаменту науки і освіти, департаменту АПК і низки інших.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування