Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики зосередились на "кіборгах" у Донецьку – прес-центр АТО

Субота, 15 листопада 2014, 21:10

У зоні АТО бойовики зосередили мінометний вогонь на позиціях захисників донецького аеропорту, напруженою залишається ситуація в районі траси Бахмутка.

Про це йдеться у повідомленні преc-центру АТО.

Внаслідок 16 обстрілів, що стались протягом дня, 3 українських військовослужбовців зазнали поранень, їх направлено до лікувальних закладів.

"Упродовж дня бойовики зосередили мінометний вогонь на позиціях захисників донецького аеропорту, вели вогонь зі стрілецької зброї, зенітних установок ЗУ-23-2. Раз за разом вогневі точки бойовиків подавлялись, аеропорт перебуває під нашим контролем", - заявили у прес-центрі.

Також під мінометні обстріли потрапили підрозділи, що надають підтримку українським "кіборгам".

Залишається напруженою ситуація в районі траси Бахмутка, зазначили у прес-центрі АТО. Протягом дня бойовики вели вогонь по 37 блокпосту та підрозділам, що дислокуються неподалік населених пунктів Трьохізбенка, Станично-Луганське, з танків обстріляли 29 блок пост.

"Обстановка в районі Дебальцевського плацдарму контрольована, за день сталось два обстріли наших позицій в районі Орлово-Іванівки та кургану Могила Гостра", - йдеться у повідомленні.

О 15:45 розвідувальний підрозділ сил АТО виявив ДРГ противника чисельністю до 8 осіб в районі Орловки.

"Після вогневого контакту бандити втекли у напрямку Ласточкино, забравши своїх поранених. Втрат серед українських розвідників немає", - зазначили у прес-центрі.

Раніше  у РНБО повідомили, що внаслідок бойових дій протягом минулої доби  загинули 7 військовослужбовців, 10 отримали поранення.

"Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишається напруженою. Інтенсивність обстрілів, диверсійних рейдів та атак російських найманців зростає", - заявили в РНБО.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування