Бойовики "ЛНР" кажуть, що відмовляються говорити з владою

Понеділок, 17 листопада 2014, 12:33

Лідер луганських бойовиків Олексій Карякін заявляє, що так звана "ЛНР" відмовляється підписувати будь-які угоди з владою, поки діє розпорядження про скасування фінансування територій, підконтрольних бойовикам.

Відповідне повідомлення з'явилося на сайті "ЛНР" у понеділок.

На думку терористів, президент Петро Порошенко "своїм указом про економічну блокаду Донбасу остаточно вивів Україну з мінського діалогу".

"ЛНР не підпише жодного нового рішення тристоронньої групи до тих пір, поки діє цей бузувірський акт. ОБСЄ і Росія повинні чинити тиск на Порошенка, щоб він скасував його", - заявляє Карякін.

Як відомо, бойовики після проведення псевдореферендума заявили про свою незалежність. Також неодноразово звучали заклики до громадян не платити податки в українську казну.

Терористи не дотримуються режиму припинення вогню і продовжують артобстріл сил АТО і територій, підконтрольних української влади.

Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль вважає правильним рішення уряду про припинення соціальних виплат жителям територій, підконтрольних бойовикам.

Жителям, які опинилися на території, тимчасово контрольованої терористами, він радив повстати проти бойовиків.

Як відомо, уряд припинив фінансувати території, підконтрольні терористам:

"Заберуться геть із території Донецька і Луганська російські терористи, ми невідкладно повернемо контроль над територіями і виплатимо кожній людині ту соціальну пільгу, на яку вона має право", - сказав прем'єр-міністр Яценюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування