Донецькі міліціонери відібрали у бойовиків 600 одиниць зброї

Понеділок, 17 листопада 2014, 15:54

Співробітники донецької обласної міліції за підтримки управління спецоперацій штабу АТО проникли на підконтрольну бойовикам територію і вивезли з неї 600 одиниць зброї та боєприпасів до неї.

Про це йдеться в повідомленні ГУ МВС у Донецькій області.

Згідно з повідомленням, міліціонери отримали оперативну інформацію про те, що на околицях Донецька знаходиться схрон колишніх співробітників донецької міліції, які перейшли на бік сепаратистів, з великою партією зброї, призначеної для використання диверсійно-розвідувальними групами бойовиків на територіях, вільних від окупації.

Фото з сайту донецької міліції

"З метою попередження диверсій правоохоронці розробили і провели ризикований захід з вилучення даного збройного арсеналу. Була створена спецгрупа, куди увійшли найбільш підготовлені оперативні співробітники міліції Донецької області", – йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляє міліція, правоохоронцям вдалося повернути бойовий прапор, який було вручено Донецькому гарнізону міліції в 1946 році на честь визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників.

"Зброя в повному обсязі доставлена на звільнену територію. Після проведення ревізії вона надійде на озброєння органів і підрозділів ГУ МВС України в Донецькій області. ... Жоден правоохоронець при виконанні завдання не постраждав", – повідомив начальник ГУ МВС в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування