Росія вирішила поставити cімферопольців на військовий облік

Понеділок, 17 листопада 2014, 15:54

Жителям Сімферополя, які одержали російські паспорти, необхідно з'явитися у військкомати.

Відповідна вказівка розміщена на сайті міськради Сімферополя.

"Усім громадянам, що проживають і зареєстровані на території кримської столиці, а також ті, що одержали паспорта громадянина РФ й перебувають у запасі Збройних Сил або, згідно Федерального закону  РФ "Про військовий обов'язок і військовій службі", зобов'язаних перебувати в запасі Збройних сил, необхідно з'явитися по місці прописки у відділи ВК РК по м. Сімферополю й Сімферопольському району для реєстрації або перереєстрації з метою обміну військового квитка старого зразка на новий – Збройних сил Російської Федерації", - сказано в повідомленні.

У документі вказується, що вік громадян для перебування на військовому обліку для солдатів, матросів, сержантів, старшин, прапорщиків і мічманів до 50 років, молодші офіцери до 55 років, старші офіцери до 60 років.

Громадяни жіночої статі, що мають звання офіцерів до 50 років, інші до 45 років (військово-облікові спеціальності, що мають, згідно з додатком постанови Уряду РФ від 27.11.2006 г. №197 " Про затвердження Положення про військовий облік").

Тим, хто не виконає вказівки, загрожує адміністративний штраф.

"Крім того, відсутність штампа на стор. 13 паспорта громадянина РФ  із 1 січня 2015 року буде підставою для відмови в прийнятті на роботу громадян кадровими органами підприємств, установ і організацій міста", - сказано в повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування