Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донбасі за добу загинуло 5 солдатів, ще 8 бійців поранено

Вівторок, 18 листопада 2014, 07:33

За останню добу на Донбасі загинули 5 та отримали поранення 8 українських солдатів.

Про це повідомляє речник АТО Владислав Селезньов вранці 18 листопада у Facebook.

"Тридцять три рази упродовж доби бойовики порушували умови мирного врегулювання конфлікту на сході України", - пише він.

"Напередодні ввечері бандити активно використовували РСЗВ БМ-21 "Град" під час обстрілу наших позицій, що розташовані поблизу Трьохізбьонки, Сокольників та Луганської ТЕС, що біля Щастя", - повідомляє Селезньов.

"Під мінометний обстріл та вогонь зі стрілецької зброї потрапили захисники Донецького аеропорту. До того терористи тривалий час вели артилерійський вогонь по новому терміналу аеропорту, вщент руйнуючи цю споруду", - додає він.

Ситуація на Дебальцевському напрямку залишається складною. Вночі бойовики обстріляли українські підрозділи поблизу Орлово-Іванівки та Комишувахи.

"Взаємодія артилерійських підрозділів сил АТО та особового складу, який несе службу на блокпостах, дозволяє ефективно протистояти тим загрозам, що намагаються реалізувати терористи на Донбасі. Вогнем у відповідь вогневі точки бойовиків подавляються", - пише Селезньов.

Проте за добу, внаслідок обстрілів, підривів на розтяжках та фугасах загинули 5 та отримали поранення різного ступеня важкості 8 українських солдат, констатує штаб АТО.

"Бандити, активно використовуючи тактику мінування територій, наражають на небезпеку в тому числі й мирних мешканців регіону", - наголошують у прес-центрі АТО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування