Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики обстрілюють Луганщину: У Трьохізбенці важко поранено жінку

Вівторок, 18 листопада 2014, 09:44

Бойовики продовжують артобстріли Луганщини.

Про це повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль на своєму сайті.

За даними ОДА, протягом понеділка бойовики "ЛНР" 32 рази обстрілювали підконтрольну Україні територію Луганської області.

Під обстріли з "Градів", артилерії та мінометів потрапили населені пункти Станиця Луганська, Кримське, Щастя, Трьохізбенка та Троїцьке.

"У Трьохізбенці один із артилерійських снарядів бойовиків вибухнув на приватному подвір’ї й важко поранив 43-річну жінку — їй відірвало ногу. Поранену госпіталізовано", - повідомив Москаль.

У ряді населених пунктів внаслідок бойових дій пошкоджені системи життєзабезпечення. Зокрема, у місті Щастя бойовики залпом із "Градів" перебили газопровід, залишивши без газу Щастя та кілька сусідніх сіл, що знаходяться на контрольованій "ЛНР" території.

"За кілька годин наші ремонтні бригади усунули пошкодження й відновили газопостачання.

Станом на сьогоднішній ранок повністю без газу та електроенергії в Луганській області залишається Трьохізбенка,", - повідомляє Москаль.

Без газу — Кряківка, Сокільники та Чорнухине, без електроенергії — Новоолександрівка (Попаснянського району), Калинове-Борщувате, Горськ-Іванівка і частково Станиця Луганська та Пшеничне, без центральної води — Кримське, Новотошківка, Нижня та Верхня Ольховка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування