Плющева передумали звільняти через твіт та ефір про Донецький аеропорт

Середа, 19 листопада 2014, 19:05

"Газпром-медіа" скасував наказ про звільнення журналіста "Эхо Москвы" Олександра Плющева. Його відсторонять від ефіру до 14 січня.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на заяву холдингу.

Крім того, в трудову угоду головного редактора внесені доповнення, які стосуються підвищення його персональної відповідальності за відповідність розповсюджуваних ЗМІ матеріалів вимогам чинного законодавства, вказується в повідомленні "Газпром-медіа".

"Інтерфакс" передає, що рішення були погоджені під час зустрічі 19 листопада голови правління "Газпром-медіа" Михайла Лесина та головреда "Эхо" Олексія Венедиктова. Згідно з досягнутими угодами, для співробітників радіостанції розроблять правила поведінки в соціальних мережах.

Засідання ради директорів, призначене на 21 листопада, скасоване, повідомила помічниця редактора "Эхо" Леся Рябцева.

Раніше повідомлялося, що у зв'язку зі скандалом довколо журналіста Олександра Плющева свою посаду може втратити головний редактор радіостанції "Эхо Москвы" Олексій Венедиктов, який відмовляється його звільняти.

Скандал із Плющевим стався через ефір про Донецький аеропорт і твіт про сина глави АП Путіна Сергія Іванова.

18 листопада головний редактор "Эхо Москви" Олексій Венедиктов заявив про те, що має намір до кінця поточного року внести офіційну пропозицію про викуп радіостанції.

Медуза

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...