У Держдепартаменті США кажуть, що Лавров перекрутив слова Керрі

Середа, 19 листопада 2014, 21:24

У Держдепартаменті США назвали "некоректним" коментар глави МЗС Росії Сергія Лаврова про те, що держсекретар США Джон Керрі начебто порадив йому не звертати уваги на висловлювання Обами, який прирівняв поведінку РФ з проблемами Еболи й тероризмом.

Про це заявив у середу під час брифінгу в Вашингтоні директор прес-офісу Держдепартаменту США Джефф Ратке, повідомляє Укрінформ.

"Це є некоректною характеристикою. Ми, звичайно, бачили повідомлення про коментарі міністра закордонних справ Лаврова. На жаль, міністр некоректно охарактеризував приватну дипломатичну дискусію між ним і держсекретарем Керрі", - зазначив з цього приводу представник Держдепу.

При цьому він зауважив, що Керрі "безумовно підтримує заяву президента (Обами) стосовно Росії, і він не вказував на щось інше під час своїх розмов".

Що стосується взагалі відносин РФ і США, Ратке підкреслив, що Штати працюватимуть з Росію в напрямах, по яких існують домовленості, але "водночас стоятимуть твердо проти порушення з боку Росії міжнародних принципів та суверенітету інших держав".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...