Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін каже, що в РФ не все залежить від нього

Неділя, 23 листопада 2014, 10:55

Президент РФ Володимир Путін вважає помилковою думку про те, що в Росії все залежить від його персони.

Про це Путін заявив в інтерв'ю в рамках спецпроекту ТАСС "Первые лица" .

"Хибна думка, оманлива. Це не так. Навіть абсолютно не так! Лише здається, ніби все залежить від першої особи", - заявив Путін.

При цьому він визнав, що в деякі питання, де немає єдиної позиції, "дійсно, доводиться втручатися".

"Але сказати, що президент сам вирішує будь-які питання, завжди і все від нього залежить ... Це не так", - додав Путін.

При цьому, за словами Путіна, при ухваленні стратегічних рішень "часто не обходиться без моєї участі".

"А навіщо інакше потрібна перша людина, якщо вона ні фіга не робить, а тільки сидить на троні і царює?", - заявив Путін. 

Також він заявив, що вважає природним, що багато чого в Росії асоціюється з його ім'ям: "Главу держави, першу особу завжди асоціюють з країною так чи інакше; і це стосується не тільки Росії". 

"Людина обрана прямим таємним голосуванням, народ делегував їй певні права, від імені та за дорученням людей вона проводить політику і, звичайно, країна чекає від лідера цілком конкретного поведінки", - додав Путін.

Крім того президент РФ заявив, що спокійно ставиться до різних рейтингів. 

"Якщо зациклитися на цих цифрах, працювати буде неможливо; найгірше - стати заручником постійних думок про рейтинг. Навпаки, якщо думати про суть, результати роботи і інтереси людей, то навіть помилка буде не така  страшна", - заявив Путін.

"Можна сказати про неї прямо, зізнатися у прорахунках. І знаєте, це на рейтингу не особливо позначиться, люди прекрасно зрозуміють справжні наміри, відвертість і чесність, особливо прямий діалог", - переконаний він.

За словами Путіна, високі рейтинги покладають на нього і велику відповідальність: "Люди довіряють своїм обранцям, вашому покірному слузі в тому числі; значить, люди виходять з того, що як мінімум ніякої дурі зроблено не буде".

"Отримуючи протягом довгого часу підтримку співгромадян, не можна не зробити усе залежне, щоб виправдати їхню довіру", - заявив Путін.

ТАСС

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...