Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під Трьохізбьонкою, Щастям і Гранітним – стріляють. У Докучаєвську обстріляли житловий район

Вівторок, 25 листопада 2014, 08:22

Тривають активні перестрілки в районі населених пунктів Трьохізбьонка і Щастя.

"Обидві сторони обмінюються артилерійськими ударами й активно застосовують важке піхотне озброєння", - повідомляє організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Північніше Луганська (Каменобродський р-н) відзначено переміщення бронетехніки бойовиків (до 7 одиниць), пише він у Facebook.

Реклама:

У районі Волновахи зафіксовано активність бойовиків, які "намагаються вести наземну розвідку передових позицій українських військ силами розвідувальних груп, а також застосовуючи технічні засоби розвідки".

У смузі Докучаєвськ - Новотроїцьке - Гранітне тривають обстріли й зіткнення між бойовиками й передовими підрозділами українських військ.

"У районі н.п. Гранітне супротивник обстріляв позиції українських військ із мінометів і стрілецької зброї. Обстріли позицій українських військ зі ствольної артилерії зафіксовані в районі на північний схід від Миколаївки", - повідомляє Тимчук.

ВІДЕО ДНЯ

"Зафіксовано обстріл бойовиками житлового району Докучаєвська", - додає він.

На приморському напрямку, за даним ІС, "триває контрбатарейна боротьба між артилерійськими підрозділами українських військ і російсько-терористичними військами, з метою завоювання вогневої переваги".

"Також контрбатарейна боротьба ведеться в районі Дебальцевського плацдарму, у смузі Піски – Авдіївка, а також Трьохізбьонка – Щастя – Станиця Луганська. Бойовики намагаються завдавати вогневого ураження підрозділам українських військ не лише на передових позиціях, але й у глибині бойових порядків", - повідомляє Тимчук.

У цілому, за даними групи ІС, протягом минулої доби "російсько-терористичні війська" відкривали вогонь близько 35 разів.

Найбільш активні обстріли супротивник вів на напрямках: Донецький – 12 обстрілів; Луганський – 12 обстрілів; Дебальцевський напрямок – 7 обстрілів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування