Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко: армії треба активізувати співпрацю з військовими США і НАТО

Середа, 26 листопада 2014, 13:44

Президент Петро Порошенко наголошує, що українська армія потребує активізації співпраці з військовими США і НАТО.

Про це він сказав у середу на зустрічі в Києві з головнокомандувачем Об'єднаних Збройних Сил НАТО в Європі генералом Філіпом Брідлавом, інформує прес-служба глави держави.

Президент наголосив на тому, що за останні сім місяців "Україні вдалося побудувати практично нову армію, яка має сильний дух і високий патріотизм і, що дуже важливо, армія має дуже сильну підтримку українського народу".

Президент акцентував увагу на тому, що "українській армії вдалося провести кілька вдалих військових операцій, і зараз вона потребує активізації співпраці з військовими США і НАТО саме в напрямі обміну досвідом та знаннями та покращення вишколу".

Президент подякував США за військову допомогу та наголосив на важливості розвитку двосторонньої співпраці в оборонній сфері, що дозволить не лише підсилити українську армію, а й, головне, – врятувати життя українських військових.

Порошенко наголосив на тому, що зупинити трагедію на Донбасі можливо лише за умови наявності "сильної, професійної, надійної і патріотичної армії". Тоді політичним лідерам нашої країни, дипломатам буде набагато легше знайти можливість врегулювання ситуації.

"Генерал Брідлав висловив підтримку українському народові та співчуття сім’ям загиблих українських вояків на Донбасі, - вказує прес-служба.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...