Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У зоні АТО посилки "Новою поштою" прийматимуть лише відкритими

Середа, 26 листопада 2014, 15:06

Вантажі у відділеннях швидкої доставки "Нова пошта" у зоні АТО будуть приймати лише у відкритому вигляді.

Як повідомляє прес-служба ГУ МВС у Донецькій області, про це домовся в середу у Маріуполі на спільній нараді керівників ГУ МВС і СБУ області з представниками дирекції "Нової пошти".

Правоохоронці висловили занепокоєння тим, що злочинці, вчиняючи тяжкі кримінальні правопорушення в зоні АТО, переправляють добуте злочинним шляхом майно в різні міста України, користуючись послугами швидкої доставки.

Йшлося і про небезпечні предмети, зокрема боєприпаси, які зловмисники бездумно переправляють поштою, ставлячи під погрозу життя багатьох людей.

Керівники "Нової пошти" з розумінням поставилися до даної проблеми й запевнили, що відтепер усі вантажі у відділеннях, розташованих у зоні АТО, будуть прийматися для відправлення лише у відкритому виді.

"Шановні громадяни! Просимо й вас поставитися з розумінням до даного рішення, оскільки і правоохоронці, і працівники пошти керуються виключно захистом ваших життя, здоров'я й майнових прав", - закликали у МВС.

Співпраця правоохоронців із працівниками відділень "Нової пошти" допоможе знизити рівень майнових злочинів і збільшити безпеку громадян, сподіваються там.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...