50 обстрілів за добу з боку бойовиків

Четвер, 27 листопада 2014, 07:36

Упродовж минулої доби зафіксовано 50 порушень терористами умов припинення вогню.

Найбільшу активність бойовики проявляли на Первомайському, Луганському, Донецькому та Дебальцевському напрямках, повідомляє прес-центр АТО вранці 27 листопада.

На Луганщині обстріляно: Попасне, Золоте, Гірське, Чернухіно, Фрунзе, Станично-Луганське, Кримське, Щастя, Предільське, Верхня вільхова, Трьохізбьонка, Вільхове, Макарове.

На Донеччині – населені пункти Авдіївка, Веселе, Новокалиново, Новомихайлівка, Піски, Опитне, Красногорівка, Хімік, Березове, Полтавське, Шуми, Малоорлівка, Орлово-Іванівка, Нікішине, Камянка, Дебальцеве.

"Сили АТО, діяли результативно під час оборони стратегічно важливих об’єктів в районі аеропорту "Донецьк". Українські "кіборги" успішно відбили атаку противника", - повідомляє прес-центр АТО.

На Маріупольському плацдармі активних дій збоку терористів не зафіксовано. "Наші війська проводять пошуково-ударні дії у визначених районах з метою локалізації та знищення незаконних збройних формувань", - інформує прес-центр

У штабі наголошують: "Сили АТО відкривають вогонь у відповідь на стрільбу бойовиків не лише з метою захисту власних позицій, але й задля порятунку мирних мешканців Донбасу".

"Відтак, за добу українські артилеристи виконали 36 вогневих завдань по місцях скупчення живої сили та техніки ворога", - констатує прес-центр АТО.

Зокрема, за його інформацією, в районі населеного пункту Докучаєвськ міська лікарня переповнена пораненими бойовиками, "серед яких є вояки РФ". "Кількість знищених бандитів уточнюється", - додає прес-центр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News