Царьов хоче грошей для сепаратистів і консультацій Азарова

П'ятниця, 28 листопада 2014, 08:38

Екс-депутат Верховної Ради Олег Царьов,який підтримує сепаратистів, просить допомогти їм фінансово, а також хоче залучити Миколу Азарова як експерта.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Царьов не вважає, що Росія видасть тих, хто попросив у неї притулку, бо в Україні вони потраплять під суд, але просить допомогти так званим "народним республікам" на Донбасі.

"Ми будуємо державу. Не вистачає людей, фахівців, і ми не відмовилися б від будь-якої допомоги – фінансової, моральної, гуманітарної", - написав він.

"Наприклад, Миколу Азарова, до якого я, до речі, ставлюся з великою повагою, можна було б залучати в якості експерта з економічних питань", - заявив Царьов.

"Але хочу ще раз повторити, у першу чергу для бізнесменів-утікачів – ми не відмовилися б від фінансової допомоги", - додав він.

Царьов просить допомогти сепаратистам грошима й знаннями

За словами Царьова, "залучаючи старі кадри, найголовніше не забувати, що ми будуємо нову країну, і це не повинна бути країна часів Януковича".

Як відомо, проти Царьова в Україні порушено кримінальну справу за спроби розколоти державу, він причетний до проекту "Новоросія".

На початку літа Верховна Рада схвалила позбавлення Царьова депутатської недоторканності і узяття його під варту, а Генпрокрокуратура оголосила його в розшук. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування