Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Авіакомпаніям з РФ заборонили літати до Дніпропетровська і Харкова

Субота, 29 листопада 2014, 09:47

Російським авіакомпаніям "Аерофлот", "Трансаеро", UTAir і "Ютейр-Україна" до особливих вказівок заборонені польоти в Харків і Дніпропетровськ.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на телеграму Державіаслужби України на адресу зазначених компаній, текст якої має російське ЗМІ.

"Польоти зазначеним авіакомпаніям до Харкова заборонені з 29 листопада, у Дніпропетровськ - з 1 грудня. Крім російських перевізників, які потрапили під заборону на польоти в Дніпропетровськ, згадується також українська авіакомпанія "Дніпроавіа", - наголошується у повідомленні.

У прес-службі "Аерофлоту" ТАСС підтвердили факт отримання телеграми такого змісту, але від оперативних коментарів утрималися, повідомляє ТАСС.

Раніше глава Державіаслужба України Денис Антонюк повідомив, що з 1 грудня Україна заборонила польоти в Харків і Дніпропетровськ.

27 листопада на сайті "Аерофлоту" було розміщено повідомлення, що з 1 грудня перевізник відновлює регулярні рейси в Харків і Дніпропетровськ. Польоти мали здійснюватися щодня з аеропорту Шереметьєво на літаках Sukhoi SuperJet 100. У Харків планувалося відправляти два щоденних рейси, в Дніпропетровськ - один щоденний рейс.

"Аерофлот" отримав дозвіл на польоти в Дніпропетровськ і Харків від авіаслужби України з початку зимового сезону 26 жовтня і вніс ці рейси до  розкладу. 

Наприкінці липня "Аерофлот" припинив регулярні польоти до кількох міст України, в т.ч. - Дніпропетровська, Одеси, Харкова та Донецька спершу до 31 серпня, а потім до кінця літнього розкладу 26 жовтня.

Регулярні польоти до Одеси були відновлені з 11 жовтня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування