Терористи не припиняють обстрілів сил АТО, серед українців є втрати - РНБО

Субота, 29 листопада 2014, 12:49

Терористи продовжують напади та обстріли позицій сил АТО, за минулу добу загинув 1 український військовослужбовець, 11 отримали поранення.

Про це повідомив заступник керівника ІАЦ РНБО Володимир Полевий.

На Донецькому напрямку бойовики з артилерії та стрілецької зброї тричі обстріляли позиції українських військовослужбовців на території аеропорту.

"Аеропорт залишається під надійним контролем українських військ, днями було проведено часткову ротацію захисників", - повідомив Полевий.

З артилерії, мінометів та гранатометів терористи обстріляли опорні пункти та блокпости поблизу н.п. Авдіївка, Опитне, Піски, Новобахмутівка. Біля с.Тоненьке наші позиції двічі терористи обстріляли з РСЗВ БМ-21 "Град".

Біля с.Новомиколаївка Волноваського району терористи обстріляли блокпост сил АТО з артилерії. Українська артилерія у відповідь нейтралізує нападників.

На Дебальцевському напрямку бойовики обстріляли позиції українських військових біля н.п. Нікішине, Малоорлівка, Рідкодуб, Міус. Терористи застосували артилерію, міномети та гранатомети.

Залишається напруженою ситуація на Луганському напрямку. Бойовики багаторазово обстрілювали з артилерії, мінометів та стрілецької зброї опорні пункти та блокпости сил АТО поблизу н.п. Станиця Луганська, Щастя, Вільхове, Геївка.

"Не припиняються обстріли бойовиків в районі Бахмутівської траси. Терористи двічі обстріляли з мінометів та стрілецької зброї блокпост НГУ біля смт Донецький, а також з артилерії, мінометів та гранатометів – опорні пункти поблизу сіл Трьохізбенка, Кримське, Новогригорівка", - повідомив речник РНБО.

На Первомайському напрямку бойовики з РСЗВ БМ-21 "Град" обстріляли опорний пункт поблизу м.Гірське, а з мінометів – блокпост біля м.Золоте.

Минулої доби відносно спокійно було на півдні Донеччини, збройних сутичок на Маріупольському напрямку не зафіксовано.

Збройних сутичок на кордоні за межами АТО не було.

"Наші військові здійснюють рейдові заходи та артилерією знищують вогневі точки бойовиків", - додав речник РНБО.

Інфографіка - РНБО

Джерело відео - TheMedvedova

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування