Москаль: До Нового року на Луганщині не залишиться жодного "регіонала"

Субота, 29 листопада 2014, 21:03

До Нового року на Луганщині не залишиться Партії регіонів - голова Луганської ОДА Геннадій Москаль обіцяє "випалити ПР з Луганщини розпеченим залізом".

Про це Москаль заявив в інтерв'ю Дзеркалу тижня.

"До Нового року у нас не залишиться фракцій цієї партії. Я випалю Партію регіонів з Луганщини розпеченим залізом. Але разом з тим ми не заганяємо людей у жодну політичну силу - ні в президентську, ні в опозиційну, ні в яку-небудь третю" , - заявив Москаль.

За його словами, до недавнього часу місцеві жили ностальгією по Партії регіонів, поки "не отримали струсу".

"У районних радах були фракції Партії регіонів. Вчителі, медики, держслужбовці - все входили в ПР", - зазначає Москаль.

"Я дав прочухана в одному районі, в іншому, і ситуація почала змінюватися. Коли минулого тижня приїхав до Новопсковський район, то просто вигнав усіх регіоналів із сесійної зали, де проводив нараду, а голову РДА змусив написати заяву про звільнення", - додав глава ЛОДА.

Також Москаль зазначив, що "зуб" на регіоналів у нього за те, що "вони підпалили Донбас, розв'язали тут війну, а самі втекли з поля бою як щури з корабля".

"Я звинувачую їх виключно в тому, що твориться зараз на Луганщині та на Донбасі в цілому. Це їхні гасла зараз використовують "ЛНР" і "ДНР" - "карателі, нацики, фашисти". Спровокували тут все, накрутили людей, а коли втратили над ними контроль, втекли, кинувши все напризволяще ", - підкреслив Москаль.

ZN.UA

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News