Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Терористи атакували 45 разів, стріляють по містах: вбито 2 цивільних

Неділя, 30 листопада 2014, 10:10

За минулу добу терористи здійснили 45 атак з використанням артилерійсько-мінометного вогню та іншого озброєння.

Як повідомили у прес-центрі АТО, досі триває битва за аеропорт Донецьк.

"Наші "кіборги"  тримають позиції у старому та новому терміналах летовища. На даний час - найбільшим ворогом мужніх оборонців аеропорту є холод та хуртовина", - зазначили у штабі.

Впродовж доби в результаті обстрілів населених пунктів зі сторони бойовиків поранено 2 та загинули 2 цивільних осіб.

В зону ураження ворожої артилерії потрапили населені пункти: Сокольники, Нижньотепле, Макарове, Вільхове, Щастя, Трьохізбьонка. Піски, Авдіївка, Веселе, Тоненьке, Сєвєрне, Красногорівка, Нобахмутовка, Опитне, Камянка, Славне, Нікішене, Малоорлівка, Ольховатка, Дебальцево, Новоласпа, Гранітне, Миколаївка.

На Маріупольському напрямку посилено заходи для боротьби із диверсійними групами противника та ворожими БПЛА.

Артилерія сил АТО нанесла 22 вогневих удари для придушення вогневих позицій бандитів. У прес-центрі АТО наголосили, що вогонь у відповідь відкривається лише у тому випадку, коли в зоні ураження не має мирних мешканців. 

З компетентних джерел сталі відомі результати перестрілки між бойовиками НЗФ в районі Олександрівки (Донецької обл.):  знищено 1 САУ, 1 тягач та 1 "Град" .

"В одну з донецьких в’язниць було доставлено 60 осіб так званих "казаків", які вперто відмовлялися воювати. Після дводенної "обробки" їх у приміщенні катівні донецького СБУ, бойовики вивезли своїх поплічників-дезертирів у Росію", - зазначили у прес-центрі АТО.

Російські найманці, які активно брали участь в бойових діях, відмовляють воювати через невиплату їм грошової винагороди.

Також перевірено інформацію про результати сутички між 1-м батальйоном козаків Козіцина та силами т.з. "ЛНР" у Антрациті (Луганська обл.) - втрати з обох боків близько 20-ти осіб убитих. 

Як повідомляють "Новости Донбасса", у ході перестрілки 29 листопада між "козаками" Козіцина і бойовиками "ЛНР" загинули два ватажка банди, яка захопила Антрацит - "військовий комендант міста" В'ячеслав Пінежанін і "начальник штабу козаків" Михайло Коваль.

Про це заявив один з представників терористів "Козацької Національної Гвардії" Шмаргун.

За його словами, в штаб "козачої національної гвардії" надійшло повідомлення про те, що будівля ПО "Антрацит" захопили озброєні люди. Хто були ці озброєні люди, він не уточнює.

Джерело відео -  INFO LUGANSK

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування