Бойовики продовжують активні маневри й перекидання сил - Тимчук

Середа, 10 грудня 2014, 09:43

Бойова та інша активність бойовиків у зоні АТО за минулу добу не зменшилися, повідомляє організатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"У північних і північно-західних районах Донецька фіксувалися активні переміщення підрозділів супротивника, який перекидає сили й засоби уздовж лінії фронту", - пише він вранці 10 грудня у Facebook.

"Крім живої сили, відзначено перекидання бронетехніки, а також артилерійських систем – 6 установок ствольної артилерії проїхало вбік Петровського району міста", - повідомляє Тимчук.

За даними ІС, "закінчується перегрупування формувань бойовиків безпосередньо в Донецьку, а також у районі н.п. Ясинувата й Горлівка".

"Залишається напруженою ситуація на Дебальцевському плацдармі. У районі Нікішиного й Чорнухіного відзначаються переміщення формувань бойовиків", - повідомляє він.

"Також супротивник активно здійснює маневри уздовж Бахмутської траси, перекидаючи додаткові сили й засоби на ділянку фронту в районі н.п. Тошківка – зокрема, відзначено перекидання до 5 одиниць бронетехніки. Вогневі підрозділи артилерії бойовиків інтенсивно змінюють позиції й отримують боєприпаси", - пише Тимчук.

У районі Старобешеве, за даними ІС, тривали заходи щодо відновлення боєздатності тактичної групи російсько-терористичних військ, відведеної від лінії зіткнення з українськими військами для доукомплектування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування