РНБО: На Донбасі поступово встановлюється тиша

П'ятниця, 12 грудня 2014, 12:37

РНБО заявляє про поступове та обопільне встановлення режиму тиші  в районах АТО.

Про це під час брифінгу у п’ятницю повідомив речник Інформаційного центру РНБО, полковник Андрій Лисенко.

"Можемо констатувати поступове та обопільне встановлення режиму тиші  в районах АТО. Протягом минулої доби фактів використання важкої техніки, артилерії та систем залпового вогню "Град" не зафіксовано", - сказав Лисенко.

Разом із цим, за його словами, бойовики проводять мобілізаційні та організаційні заходи, щоб створити єдине командування за російським стандартом.

"Бригади доукомплектовуються за рахунок так званих добровольців із РФ", - заявив Лисенко.

За словами Лисенка, за минулу добу загиблих немає. 1 боєць отримав поранений внаслідок підриву на розтяжці в районі селища Піски.

Він зазначив, що наразі перевіряється інформація, оприлюднена нардепом Антоном Геращенком про загибель двох бійців "Азова" під Маріуполем.

Він також заявив про випадки порушення режиму тиші.

Обстріл зі стрілецької зброї терористами зафіксовано в районі с. Майорське у передмісті Горлівки, біля с. Піски та в районі м. Щастя.

"Наших військових в Донецькому аеропорту бойовики провокували двічі, ведучи вогонь з підствольних гранатометів", - заявив Лисенко.

Загалом за добу відбулося 6 обстрілів. В усіх цих випадках українські воїни проявляли витримку та не відповідали на провокації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News