Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличка "неправильно зрозуміли": Будинок профспілок уже відбудовують

Понеділок, 15 грудня 2014, 14:36

Федерація профспілок "відкорегувала" заяву мера Києва Віталія Кличка про те, що Будинок профспілок треба знести.

Про це повідомив директор підприємства "Господарське управління" ФПУ Володимир Циганенко, передає Укрінформ.

Він вийшов, щоб заспокоїти пікетувальників, які прийшли захищати Будинок профспілок.

"Я так думаю, що це вирвали слова з контексту нашого мера. На мій погляд, усі звернули увагу на перші слова, що мабуть потрібно знести Будинок профспілок, а в подальшому те, що він говорив, на це ніхто уваги не звернув", - заявив Циганенко.

"А він сказав, все буде залежати від технічної експертизи, технічних висновків. Так от, висновки такі - будинок підлягає відновленню", - додав він.

За словами Циганенка, зараз у Будинку профспілок проводяться відновлювальні роботи і його відверто здивував пікет.

"У нас іде робочий процес, відновлення Будинку профспілок. Я вийшов сюди, тому що мені дійсно зателефонували і сказали, що хтось збирається штурмувати Будинок профспілок. Я взагалі здивований щодо штурму, якщо там нічого нема, ведуться ремонтні роботи, вивозиться сміття і таке інше", - зазначив Циганенко.

Проте, він не зміг сказати, скільки коштуватиме відновлення Будинку профспілок.

"Зараз ніхто не скаже, скільки потрібно коштів на те, щоб відновити Будинок профспілок. Це немала сума. Потрібно замовити проект відновлення, і коли ми замовимо проект, ми будемо знати приблизну суму", - сказав Циганенко.

Водночас, директор підприємства спростував інформацію журналістів про те, що на місці Будинку профспілок планують збудувати торговельний центр.

Як відомо, раніше мер столиці Віталій Кличко заявив, що Будинок профспілок настільки постраждав від пожежі, що відновлювати його небезпечно, а безпечніше збудувати новий.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування