Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики атакували конвой до Донецького аеропорту і житлові квартали

Вівторок, 16 грудня 2014, 08:44

За останню добу бойовики 9 разів відкривали вогонь на Донбасі, атакували конвой, який віз речі для захисників аеропорту "Донецьк".

Про це повідомляє прес-центр АТО у зведенні станом на 7 ранку 16 грудня.

"Використовуючи паузу у проведенні бойових дій, терористичні угрупування продовжують атаки на позиції наших військ з використанням артилерійсько-мінометного озброєння, "Градів" та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні. 

"За минулу добу штабом АТО обліковано 9 випадків відкриття вогню зі сторони терористів. Районами найбільшої активності банд груп залишаються Луганський, Донецький, та Дебальцевський плацдарми", - інформує прес-центр АТО.

"Під час проведення конвою з усім необхідним для захисників міжнародного аеропорту Донецьк, бандити відкрили вогонь по колоні. Напад відбито. Усі машини прорвались до позицій "кіборгів", - заявляє прес-центр АТО. 

У зону ураження бойовиків потрапили позиції українських військ у районі населених пунктів Кримське, Новотошківське, Трудівський, Дебальцево, Чернухіно.

"Двічі вогонь терористи цілеспрямовано вели по житлових кварталах населених пунктів. На щастя, цього разу обійшлося без жертв серед мирного населення", - заявляє прес-центр АТО 

Бойовики "продовжують підступне руйнування об’єктів інфраструктури населених пунктів Донбасу", заявляють у штабі.

"Не зважаючи на зусилля, які докладаються для відновлення міст та сіл українськими військовими та місцевою владою, представники незаконних озброєних формувань навпаки зацікавлені у максимальній кількості жертв та руйнувань", - заявляє прес-центр АТО.

"Адепти так званого "Русского міра", як і їхні нацистські попередники під час Другої Світової, розуміючи, що з кожним днем втрачають підтримку мешканців Донбасу, прагнуть залишити по собі випалену землю та руїни", - стверджують там.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування