Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль просить перевести мовлення з Луганська в Лисичанськ через пропаганду

Вівторок, 16 грудня 2014, 13:56

Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль пропонує перевести Луганську філію Київського концерну радіомовлення, радіозв’язку і телебачення з Луганська в Лисичанськ.

Відповідне звернення він уже спрямував прем’єр-міністру Арсенію Яценюку, повідомляється на сайті Москаля.

"З травня цього року Луганська філія Київського концерну радіомовлення, радіозв’язку і телебачення (РРТ) безкоштовно забезпечує вихід в ефір телеканалу бойовиків "Луганськ-24" та радіостанцію так званої ЛНР, які існують на базах і за рахунок обладнання захоплених регіональних телекомпаній", - заявляє голова частини Луганської області, підконтрольної Києву.

"Натомість трансляція всіх українських національних телеканалів припинена, замість них знову ж таки безкоштовно в ефір подаються російські телеканали та радіостанції", - наголошує Москаль.

Більше того, за його словами, луганська філія РРТ "вимагає від приватних телекомпаній, що діють на контрольованій Україною території, гроші за ретрансляцію" – а сигнал розповсюджується через передавачі, розташовані в Луганську.

У разі невиплати РРТ погрожує відключити мовлення, зазначає Москаль.

"Такі речі неприпустимі, особливо, якщо врахувати, що сепаратистська та російська пропаганда транслюється в так званій ЛНР на державному обладнанні, тобто за рахунок українських платників податків", - наголошує він.

"Переїжджати на контрольовану Україною територію і впроваджувати тут цифровий сигнал Луганська філія РРТ не збирається, їй більше подобається займатися рекетом і проросійською пропагандою", - додає голова Луганської ОДА.

Він повідомив, що направив прем’єр-міністру звернення з проханням вжити невідкладні заходи для перенесення Луганської філії РРТ з Луганська в Лисичанськ, тобто на контрольовану Україною територію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування