Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українські прикордонники розповіли про моральний тиск з боку ФСБ

Середа, 17 грудня 2014, 09:36

Під час несення служби на російському прикордонному пункті пропуску "Донецьк" українські прикордонники зазнавали морального тиску з боку посадовців ФСБ Росії.

Про це йдеться у повідомленні Держприкордонслужби України.

Згідно з повідомленням, 16 прикордонників тимчасового підрозділу прикордонного контролю, які три місяці працювали на цьому пункті, повернулися до Східного регіонального управління на Харківщині 16 грудня.

"Виконання визначених завдань ускладнювалось неналежними побутовими умовами, моральним тиском з боку посадових осіб ФСБ Російської Федерації на персонал тимчасового підрозділу прикордонного контролю, а також їх повною ізоляцією", – повідомляє відомство.

У повідомленні зазначається, що за проявлені мужність, стійкість та професіоналізм під час виконання службових обов'язків на ділянці відповідальності прикордонники були нагороджені державними та міжвідомчими нагородами.

Як відомо, за дорученням президента та за домовленістю з російською стороною, в пункті пропуску "Ізварине (Україна) – Донецьк (РФ)", а також на визначених залізничних станціях на території Росії, триває здійснення спільного прикордонного та митного контролю так званих "гуманітарних вантажів" для Донецької та Луганської областей України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування