Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"ДНР" змогла "мобілізувати" лише близько 1 тисячі бійців - Тимчук

Середа, 17 грудня 2014, 10:21

Військова мобілізація у контрольованій бойовиками частині Донецької області не дала відчутного результату проросійським сепаратистам.

Як пише організатор групи "Інформаційний спротив" і народний депутат України Дмитро Тимчук, військове керівництво "ДНР" змушене констатувати це.  

"Як сказано у звіті на ім'я керівництва терористичної організації "ДНР", "проведення мобілізаційних заходів на території республіки в цілому не дало значного позитивного ефекту в сфері укомплектованості збройних формувань республіки", - пише він.

"Загальна кількість так званих "врахованих мобілізованих" за час конфлікту ледь перевищила позначку в 1 000 людей", - заявляє Тимчук.

Між тим, за даними ІС, бойовики відновлюють боєздатність груп.

"У районі Оленівка – Докучаєвськ російсько-терористичні війська продовжують посилено відновлювати боєздатність відведеної сюди бронегрупи й залишків зведеної артгрупи, яка підтримувала їх", - пише Тимчук.

У розпорядження цих підрозділів прибув конвой постачання зі спорядженням, боєприпасами й запчастинами, який раніше випливав через Амвросієвку й Старобешево.

На даний момент розташовані південніше Докучаєвська раніше використовувані вогневі позиції артгрупи залишаються не зайнятими.

Попри "режим припинення вогню", бойовики продовжують обстрілювати позиції українських військ у районі Дебальцевського плацдарму. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування