Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін: Порошенко прагне миру, але він в Україні не один

Четвер, 18 грудня 2014, 13:52

Президент Росії Володимир Путін вважає, що деякі чиновники України налаштовані воювати до переможного – і тим заважають розв’язанню ситуації на Донбасі.

Такий висновок можна зробити з його слів на прес-конференції в Москві в четвер.

"Мінські домовленості – це дуже важлива частина. І ми за їх виконання", - сказав президент РФ.

"Я був одним із ініціаторів самої зустрічі в Мінську – разом із Петром Олексійовичем Порошенком. І, безумовно, президент України, звісно, хоче врегулювання. І в мене немає сумнівів у тому, що він прагне цього. Але він там не один!", - заявив Путін.  

"Ми, ось, зараз чуємо вже заяви інших посадових осіб про те, що потрібно там воювати ледь не до кінця, що це все може призвести до якоїсь континентальної кризи. Чуємо багато войовничих заяв", - сказав він.

"Думаю, що президент Порошенко налаштований все ж таки на врегулювання. Але потрібні конкретні дії. Потрібні кроки", - наголосив він.

При цьому Путін розповів, що "представники Донецька" не підписали Мінські протоколи у вересні, не бажаючи покидати низку "спірних", за його словами, сіл.

17 грудня секретар РНБО Олександр Турчинов заявив: "Наша війна закінчиться тільки тоді, коли буде звільнено всю територію України, включаючи Автономну Республіку Крим".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...