РФ сконцентрувала на кордоні з Україною живу силу та техніку – активіст

Субота, 20 грудня 2014, 22:07

На території Ростовської області (РФ) у безпосередній близькості до держкордону з Україною зафіксовано значнуконцентрацію живої сили та техніки Збройних сил РФ.

Про це у Facebook заявив активіст Дмитро Снєгірьов з посиланням на дані розвідгруп  ГІ "Права Справа".

"Зокрема, поблизу с. Куйбишево Ростовської області розташовані підрозділи 19-ї окремої мотострілецької Воронезько-Шумленскої Червонопрапорної орденів Суворова і Трудового Червоного Прапора бригади (місце постійної дислокації - Владикавказ, Республіка Північна Осетія-Аланія), 293-го окремого автомобільного батальйону (в/ч 46027, Ростовська область, м.Новочеркаськ), 138-ї гвардійської окремої мотострілецької бригади (місце постійної дислокації - с. Кам'янка Виборзького району Ленінградської області) та 76 окремий ремонтно-відновлювальний батальйон(місце постійної дислокації- Слов"янськ -на- Кубані, Краснодарський край)", - йдеться у повідомленні.

"Таким чином, інформація про те, що кількість військ ЗС РФ біля кордонів з Україною зменьшується, та спостерігається відвод військ, не відповідає дійсності. У реальності, фіксується зворотний процесс - Росія продовжує використовувати "режим тиші" на сході України заради процесу накопичення ресурсів і підготовки своїх військ до подальшого ведення бойових дій на Сході України", - зазначив Снєгірьов.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування