Порошенко у понеділок говоритиме з Меркель, Олландом і Путіним про Донбас

Понеділок, 22 грудня 2014, 15:14

Президент Петро Порошенко має намір у понеділок провести телефонну розмову з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, президентом Франції Франсуа Олландом та президентом Росії Володимиром Путіним, присвячений врегулюванню ситуації на Донбасі.

Про це він сказав у понеділок в ході урочистих заходів, присвячених Дню працівника дипломатичної служби, передають "Українські Новини".

"О 18:00 відбудеться телефонна конференція в "нормандському" форматі за участю канцлера Німеччини Ангели Меркель, президента Франції Франсуа Олланда, президента Росії і вашого покірного слуги", - сказав він.

Крім того, Порошенко повідомив, що на 17:00 запланований його телефонну розмову з президентом Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером.

Президент також зазначив знаковість того, що президенти Білорусії і Казахстану Олександр Лукашенко і Нурсултан Назарбаєв перед візитами до Москви приїхали в Україну для координації дій.

Порошенко також зазначив, що протягом року в нього відбулося близько 100 міжнародних зустрічей і 200 міжнародних розмов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News