Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Унаслідок сутичок в Харкові госпіталізовано 4 осіб

Середа, 24 грудня 2014, 15:48

Унаслідок заворушень у Харкові у міській лікарні швидкої перебувають четверо постраждалих.

Про це повідомляє мерія Харкова.

За словами головного лікаря Олени Ковальової, серед постраждалих - жінка похилого віку з легкою травмою.

Троє постраждалих чоловіків ще проходять обстеження, та остаточних висновків про їхній стан лікарі не роблять. "У всіх трьох травми явно не амбулаторного характеру, точну інформацію про їхній стан ми будемо знати після закінчення обстежень", - зазначила Олена Ковальова.

Крім того, як стало відомо, депутат Харківської міськради Володимир Скоробогач (Партія регіонів), якому активісти влаштували "сміттєву люстрацію" і облили зеленкою, отримав опіки рогівки, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У нього опіки рогівки. Наскільки серйозні - поки незрозуміло", - сказало джерело.

За його інформацією, у одного з депутатських охоронців, також постраждалого внаслідок сутичок під Харківською міськрадою в середу, проломлений череп.

Як повідомлялося, раніше в середу активісти неодноразово намагалися прорватися на сесію Харківської міськради через кордон міліції, що охороняла входи в мерію, але безуспішно.

Пізніше активісти кинули в сміттєвий бак депутата від партії регіонів Володимира Скоробогача, облили його зеленкою і закидали яйцями. "Сміттєвої люстрації" передувала сутичка з охоронцями депутатів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування