Рада зробила перший крок до дерегуляції бізнесу

Четвер, 25 грудня 2014, 14:57

Верховна Рада взяла за основу законопроект №1580, який передбачає спрощення умов ведення бізнесу – дерегуляцію.

За це проголосували 266 депутатів.

Перед цим міністр економіки Айварас Абромавичус сказав із трибуни парламенту: "Що стосується дерегуляції, було багато дискусій у силу того, що був колосальний брак часу, ми приймаємо конструктивну критику, що, можливо, є якісь недопрацювання в законопроекті".

"Але, знову ж, хотів би нагадати, хто брав участь у розробці даного законопроекту: це були всі організації, які мали якийсь стосунок до дерегуляційного середовища в Україні", - сказав міністр.

"Тому, не входячи в деталі, хотілося б, щоб у першому читанні цей законопроект ухвалили, – (а потім) сідаємо одразу у свята – ті, хто не їде, я не їду нікуди – одразу допрацьовуємо й до моменту проходження законопроекту в другому читанні будемо мати хороши законопроект", - запропонував Абромавичус.

"Уже пройшов схожий законопроект пані Кужель – ми готові сідати, їх порівнювати, дивитися, який кращий, і просувати далі", - додав міністр економіки.

Він зазначив, що "сьогодні різдвяний день у багатьох європейських країнах – і якщо ми покажемо, що ми в такі свята тут теж працюємо, не оглядаючись назад, це буде хороший сигнал і для нашої громадськості, і для бізнес-співтовариства, і для наших західних партнерів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...