Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Херсоні чоловік підірвав себе у пункті обміну валют

Субота, 27 грудня 2014, 12:33

В одному з херсонських пунктів обміни валюти 27 грудня прогримів вибух.

Як повідомляє місцеве видання "Мост" з посиланням на джерело в управлінні МВС, у приміщення "обмінника" зайшов чоловік і підірвав себе. В результаті вибуху чоловік загинув на місці. Решта громадян, які були в пункті обміну не постраждали.

Пізніше стало відомо, що чоловік зайшов до обмінного пункту з пакетом і пригрозив його підірвати, якщо йому не видадуть на руки гроші з обмінника.

Він крім цього пригрозив, що підірве коробку на вулиці. Гроші йому не видали і на чоловікові вибухнув жилет. Після вибуху чоловік загинув.

"Коробку, яка була на вулиці, сапери знешкодили гідроударом. Це був муляж без вибухівки. Постраждалих, окрім погрожував чоловіки, немає", - зазначає видання. 

За повідомленням управління МВС, близько 11:10 до приміщення пункту обміну валют, розташованого у центрі міста, зайшов невідомий громадянин віком близько 25-30 років.

"На тулубі чоловіка знаходився предмет, схожий на вибуховий пристрій, який був приведений в дію у невідомий спосіб. ... Попередньо встановлено, що в результаті вибуху невідомий громадянин від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події. Ніхто із пересічних громадян не постраждав", - заявили в МВС.

В ході огляду місця події, неподалік на вулиці, правоохоронці виявили ще один вибуховий пристрій, який був знешкоджений спеціалістами на місці.

Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України "Розбій". Наразі проводяться необхідні слідчі дії для встановлення всіх обставин події.

Усі фото - "Мост"
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування