В'їзди в Маріуполь зі східної сторони закриті, люди проривалися з боєм

Понеділок, 29 грудня 2014, 09:23

З понеділка 29 грудня, з 6 ранку заборонений перетин блок-постів зі східної сторони Маріуполя.

Про це 0629 повідомили в прес-службі Маріупольської міськради.

Перетин блок-постів заборонений по напрямкові Новоазовська - Широкіне - Виноградного.

Рішення було прийняте керівництвом сектору "М" у зв'язку з небезпекою диверсійних акцій, з метою збереження безпеки жителів міста, недопущення руйнування об'єктів міської інфраструктури.

Перетин лінії зіткнення сторін людьми й вантажами буде здійснюватися через блок-пост північніше н.п. Гнутово на дорожньому напрямку Новоазовськ - Червоноармійське - Талаковка - Маріуполь.

У понеділок люди з "боєм" проривалися через закритий блокпост на роботу.

"На блокпосту, розташованому на виїзді з Виноградного, не пропускали автомобілі, військові дозволили людям пішки перетинати блокпост. Ті, хто спізнювався, викликали до блокпоста таксі, інші добиралися до зупинок громадського транспорту в Орджонікідзевському районі пішки", - розповів сільський голова Виноградного Євгеній Яцко.

У сільраді відзначили, що  рейсовий автобус №67 Маріуполь, що курсує по маршруту, - тепер ходить тільки до села Приморське (Коска).

Як зазначив Євгеній Яцко, вдалося домовитися з військовими на блокпосту, щоб у понеділок вони пропустили із села Піонерське автобус із дітьми, для яких буде проведений новорічний ранок у виноградівській сільській школі.

За словами сільського голови, щодня із сіл Виноградне, Широкіне, Лебедино, Сопіно, Піонерське, Бердянське, Комінтерново в Маріуполь і назад їздять понад 200 людей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування