Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МВС Донецької області: Бойовики "Оплоту" намагаються дестабілізувати ситуацію

Понеділок, 29 грудня 2014, 10:29

Бойовики підрозділу "Оплот" намагаються за вказівкою керівництва дестабілізувати обстановку на підконтрольних Україні територіях.

Про це повідомив керівник донецької обласної міліції В'ячеслав Аброськін.

За його словами, 22 грудня в 19.50 у чергову частину міськвідділу міліції Добропілля телефоном звернулася жителька с. Водяне Добропільського району, яка повідомила, що в одному із приватних домоволодінь зазначеного села вона виявила труп своєї знайомої.

" При виїзді на місце злочину з ознаками насильницької смерті був виявлений труп жінки, а також тіло її чоловіка з вогнепальними пораненнями в голову. При опитуванні родички потерпілих було встановлено, що викрадений приналежний їм автомобіль "Джилі", - розповів він.

За словами Аброськіна, на розшук злочинців були вчасно орієнтовані підрозділи, що несуть службу в зоні проведення АТО.

У районі здійснення злочину, при спробі об'їхати блокпост, співробітники прикордонної служби звернули увагу на раніше оголошений у розшук автомобіль. Намагаючись піти від переслідування, автомобіль перекинувся, бойовикам удалося зникнути. Але завдяки злагодженим діям працівників міліції й прикордонної служби був затриманий один зі злочинців, інші – зникли.

 

У цей же день один з бандитів при перетині блокпоста серйозно поранив прикордонника.

Установлені особистості всіх злочинців, одному з них обрано запобіжний захід – утримання під вартою, інші – оголошені в розшук. Не думаю, що банда вбивць зупиниться на цьому.

Затриманий повідомив, що він і його поплічники є бойовиками одного з підрозділів терористичної організації ДНР - "Оплот". Вони виїхали за вказівкою своїх лідерів з Донецька на територію підконтрольну Україні для дестабілізації обстановки. При цьому бандити переслідували й свою корисливу мету – наживу за рахунок заволодіння майном мирних громадян України.

Аброськін закликав жителів бути уважними й обережними й інформувати міліцію про підозрілі події, щоб правоохоронці вчасно змогли виявити якщо буде потреба допомога й запобігти можливому злочину.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування