У Житомирі ввечері стався вибух

Вівторок, 30 грудня 2014, 09:44

У Житомирі в понеділок ввечері у дворі Управлення державної фіскальної служби стався вибух.

Про це повідомляє прес-служба УМВС Житомирської області.

"Близько 21 години 29 грудня до Житомирського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у дворі Управління державної фіскальної служби вибухнув предмет, кинутий невідомою особою", - сказано в повідомленні.

"В результаті пошкоджено 2 легкових автомобіля", - додали в прес-службі.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи УМВС і Житомирського міськвідділу міліції, експерти-вибухотехніки та кінологи.

Було встановлено, що в результаті вибуху підозрілого предмета механічних пошкоджень зазнали автомобілі, які належать працівникам Управління.

Експерти-вибухотехніки обстежили двір установи та прилеглу територію. Жодних інших вибухових пристроїв, речовин або підозрілих предметів, які могли становити небезпеку для людей, виявлено не було.

Водночас під час огляду правоохоронці виявили та вилучили частину механізму вибухового пристрою і декілька осколкових елементів, що наразі направлено на експертне дослідження.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

У рамках розпочатого досудового розслідування правоохоронці встановлюють усі обставини події та причетних до неї осіб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...