З Маріуполя проїхати в напрямку "ДНР" можна лише через КПП у Гнутове

Вівторок, 30 грудня 2014, 11:23

З кінця грудня на півдні Донецької області проїхати в бік підконтрольних бойовикам територій можна буде лише через контрольно-пропускний пункт біля села Гнутове.

Про це повідомив заступник керівника сектора М, інформує прес-центр АТО.

"На Маріупольському напрямку сили АТО посилюють заходи безпеки. На півдні Донеччини учасники антитерористичної операції вживають необхідних заходів безпеки, аби убезпечити громадян України та запобігти появам терористичних актів в регіоні", - сказано в повідомленні.

Так, з 29 грудня обмежено пропуск через блокпости та контрольно-перепускні пункти, що здійснюють перепуск громадян України в бік території, тимчасово підконтрольної так званої "ДНР" та у зворотному напрямку, зазначає прес-центр.

"Відсьогодні маріупольці та інші особи зможуть пересуватися у східному напрямку лише через КПП біля населеного пункту Гнутове", - зауважив заступник керівника сектора.

Гнутове

"Наголошую, що це є вимушеним заходом, вкрай необхідним для стабілізації ситуації в регіоні", - сказав він.

Речник АТО Андрій Лисенко на брифінгу у вівторок також сказав: "Українські прикордонники перейшли на посилений режим охорони  наших східних рубежів".

"В районі Маріуполя усі блокпости, окрім Гнутове, закриті для пропуску громадян. Це зроблено тимчасово, щоб унеможливити проникнення терористичних груп на українську територію та гарантувати безпеку мирних мешканців Донеччини", - сказав Лисенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування