Чиновники Януковича не повернуться на свої посади, обіцяє Яценюк

Вівторок, 30 грудня 2014, 17:11

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк обіцяє, що процес очищення влади від людей, які себе скомпрометували, триватиме і що люди з команди Віктора Януковича не повернуться до влади.

Про це він сказав на прес-конференції у Києві, коментуючи процес люстрації.

"Ми на рівні державних органів 400 чиновників звільнили. Далі прийнято рішення уряду, всі органи проводять люстрацію, створені відповідні люстраційні органи в кожному міністерстві. Я буду інформувати громадськість про проведення люстрації в кожному органі державного управління – і вони про це інформують", - сказав Яценюк.

"Тому процес люстрації не зупинений, не дивлячись на всі спроби чиновників Януковича - це ж вони почали цю істерію по зміну закону про люстрацію. Я не знав, що вони такі великі демократи, ви знаєте! Вони в Венеціанській комісії вимагають захисту права й демократії", - заявив він.

"Тобто хочуть повернутися у владу, а їм заборонено перебувати у владі 10 років – і почали розповідати про те, що закон не досконалий. Так все у світі не досконале, немає в світі досконалості!", - сказав Яценюк.

"Удосконалимо (закон). Тільки це вдосконалення не буде передбачати повернення чиновників Віктора Януковича на свої посади. А це їхня мета", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування