Демчишин жаліється на саботаж у міністерстві

Середа, 31 грудня 2014, 15:20

Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин відзначає наявність протидії співробітників міністерства та підконтрольних йому відомств та підприємств, але має намір із цим боротися, зокрема шляхом кадрових перестановок.

Про це він сказав на прес-конференції в Києві в середу.

"Ситуація дійсно непроста, тому що в міністерстві працює 300 людей... Усі організації пов'язані з якимись групами за інтересами, тому персонал проник цими інтересами, а це і саботаж і документи, які я ініціюю, десь вони стопоряться, десь втрачаються", - заявив Демчишин.

"Це досить складні процеси, з якими доводиться боротися, тому, лише залучаючи нових людей, я маю можливість виконувати свої завдання", - додав він.

Міністр пояснив, що більшість фахівців на ринку працювали в підконтрольних великим фінансово-промисловим групам підприємствах. Інша частина фахівців, яких залучають до роботи в підконтрольних міністерству підприємствах, має досить обмежений досвід роботи в паливно-енергетичному комплексі, але вони "швидко розвиваються і добре думають".

Демчишин також повідомив, що з багатьма керівниками підконтрольних Міненерговугілля підприємств він уже провів "інтерв'ю" на предмет планів їхнього розвитку і поточної діяльності.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...