Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головреду "Эхо Москвы" погрожує Кадиров. Венедиктов звернеться у поліцію

Субота, 10 січня 2015, 22:11

Головний редактор радіо "Эхо Москвы" Олександр Венедиктов має намір звернутися до поліції у зв'язку з погрозами, що надійшли на його адресу з боку лідера Чечні Рамзана Кадирова.

Про це Венедиктов повідомив у своєму блозі на сайті "Эха Москвы."

"Я цілком серйозно ставлюся до погроз з боку Рамзана Кадирова і тому має намір найближчим часом звернутися в правоохоронні органи Росії", - написав Венедиктов.

"Я категорично відкидаю звинувачення Рамзана Кадирова в антиісламському характеры нашого радіо. Вважаю, що подібні заяви носять наклепницький характер і завдають шкоди діловій репутації "Эха". Ми живемо у світській державі і дотримуємося Конституції РФ і законів Росії", - додав він.

Також Венедиктов заявив, що вважає редакційну політику радіо зваженою, професійною та рівновіддаленою від інтересів різних груп, партій і конфесій.

"Такою вона і залишиться, незважаючи на різного роду тиску і загрози", - додав головред "Эха".

Раніше путінський намісник у Чечні Рамзан Кадиров у своєму блозі на "Эхо Москвы" назвав радіо антиісламським через те, що воно проводило опитування про те, чи потрібно малювати карикатури на пророка Мухаммеда.

"Сама постановка питання носить провокаційний характер. Мусульмани Росії давно вже бачать, що Венедиктов перетворив "Эхо Москвы" у головний антиісламський рупор. У Венедиктова немає ні сімейних, ні релігійних цінностей. Але це не дає йому права нескінченно обливати брудом і ображати десятки мільйонів мусульман", - заявив Кадиров.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування