За добу бойовики 63 рази обстрілювали ЗСУ, ті б’ють у відповідь

Понеділок, 12 січня 2015, 08:59

У зоні проведення антитерористичної операції продовжує зростати кількість обстрілів з боку бойовиків, повідомляє прес-центр АТО вранці 12 січня.

"Розпочинаючи з 18 години вчорашнього вечора, незаконні збройні формування 22 рази обстріляли позиції наших військових, в тому числі з важкого озброєння", - йдеться у повідомленні.

"Районом найбільшого загострення залишається донецький аеропорт та населені пункти поблизу нього. Учора ввечері відбулося бойове зіткнення між бойовиками та оборонцями нового терміналу аеропорту", - інформує прес-центр.

На донецькому напрямку бойовики з мінометів обстріляли метеовежу донецького летовища та Авдіївку.

Також, із мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню "Град" бойовики обстріляли Тоненьке, Піски та Опитне, а з протитанкових керованих ракет – Гранітне.

На інших напрямках незаконні збройні формування обстріляли з мінометів населені пункти Вуглегорськ, Ленінське та Гнутово, з артилерійських систем – околиці Нікішино, а з "Градів" – населені пункти Одрадівка та двічі Гнутове.

При цьому в штабі запевняють, що українські військові "впевнено контролюють ситуацію та, за необхідності, завдають удари у відповідь, подавляючи найбільш активні вогневі точки терористів", тож "противник зазнає втрат".

"Загалом за добу незаконні збройні формування 63 рази обстріляли позиції наших військових", - зазначає прес-центр АТО.

"Приблизно з першої годині ночі і до самого ранку у зоні АТО спостерігається затишшя – за цих декілька годин тут не прозвучало жодного пострілу", - додають там.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...