Штаб АТО: В Донецькому аеропорту ситуацію стабілізовано

Вівторок, 13 січня 2015, 13:45

В Донецькому аеропорту ситуація стабілізована.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Зранку противник розпочав обстріл з озброєння танків нового терміналу, який перебуває під контролем українських військових. Вогонь вели два танки та артилерія. В результаті наданої захисникам аеропорту вогневої підтримки ситуація стабілізована", - сказано в повідомленні.

Крім того, в прес-центрі повідомили про подробиці  руйнування диспетчерської вежі.

"Сьогодні в донецькому аеропорту відбулось чергове загострення обстановки. Вночі летовище піддавалось обстрілу з реактивних систем "Град". Внаслідок обстрілів відбулось руйнування диспетчерської вежі".

В прес-центрі також повідомили, що лише з 6 до 14 години вівторка незаконні збройні формування уже 42 рази обстріляли позиції наших військових. Як і раніше, бандформування відкривають вогонь з важкого озброєння.

Районами найбільшого загострення є донецький аеропорт та найближчі до нього населені пункти, а також передній край на Дебальцевському напрямку.

У районі донецького летовища під обстріли терористів потрапили населені пункти Піски, Авдіївка, Опитне, Тоненьке, Мар’їнка, Гранітне, а також сам аеропорт. Тут бойовики застосовували міномети, танки, протитанкові керовані ракети та важку артилерію.

На дебальцівському напрямку відбулося 2 бойових зіткнення: поблизу Нікішино та Орлово-Іванівки. Окрім того, незаконні збройні формування обстрілювали з важкого озброєння населені пункти Орлово-Іванівка, Редкодуб, Нікішино, Каменка, околиці Ольховатки.

Населені пункти Тоненьке, Гранітне Опитне, Заря та Новокалинове були обстріляні бойовиками із РСЗВ БМ-21 "Град".

Під обстрілами бойовиків гинуть мирні громадяни. Об 11.10 терористи обстріляли населений пункт Малоорлівка. 7 мін впали на житлові будинки. Внаслідок обстрілу загинув місцевий житель

Наші військові не втрачають контролю над своїми позиціями та адекватно реагують на виклики.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...