Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати продовжують кнопкодавити

Четвер, 15 січня 2015, 13:27

Активісти руху "Чесно" фіксують, що у Верховній Раді продовжується ганебна практика кнопкодавства.

Про це повідомляється на сайті руху.

15 січня під час голосування за законопроект №1743 депутати "Народного фронту" Валерій Лунченко та Ігор Котвіцький продемонстрували вкрай дивну поведінку, зазначають активісти.

Лунченко повісив піджак на порожнє сусіднє місце для голосування та проробляв із ним дивні маніпуляції під час голосування, Котвіцький тримав руку на сусідньому порожньому місці для голосування.

 

Як свідчить таблиця голосування, виведена на табло Верховної Ради, на обох порожніх місцях - поряд із Лунченком та Котвіцьким - було проголосовано "за".

Зіставлення цих фактів дає підстави стверджувати, що депутати Лунченко та Котвіцький порушили вимогу особистого голосування.

На попередніх засіданнях активісти спіймали на кнопкодавстві депутатів "Економічного розвитку" та Радикальної партії Ляшка.

Так під час пленарного засідання 13 січня депутат від групи "Економічний розвиток" Валентин Ничипоренко порушив вимогу особистого голосування.

На засіданні 14 числа також проголосували за себе та сусіда депутат "Економічного розвитку" Олександр Біловол, РПЛ Василь Амельченко та "Економічного розвитку" Олег Кулініч.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування