Могильов заявляє, що не допомагав "віджимати" Крим

Четвер, 15 січня 2015, 13:55

Екс-голова ради міністрів Криму Анатолій Могильов спростовує заяви губернатора Луганської області про те, що він сприяв проросійським силам на півострові.

Про це говориться в його коментарі, переданому Українській правді у відповідь на звинувачення Москаля.

"Міркування Москаля із приводу моєї ролі в кримських подіях – це набір хворобливих фантазій і відвертої неправди, причому неправди від початку й до кінця", - заявив він.

"Відповідально хочу заявити, що перебуваючи на посаді Голови Ради міністрів АР Крим, до останнього дня чесно виконував свої обов'язки", - підкреслив він.

"Після захоплення озброєними людьми будинку уряду й Верховної Ради АРК, зайняв однозначну позицію щодо незаконності й авантюрності дій організаторів зсуву законної влади й проведення так званого референдуму", - підкреслив Москаль.

Він також заявив, що заява Москаля про "поїздки, що нібито мали місце, "у Москві на інструктаж ФСБ у Кремлі" – неправда".

"За весь час мого більш ніж трирічного перебування на посаді глави кримського уряду, був у Москві тільки один раз у вересні 2012 року", - сказав Могильов.

Він також назвав "брехнею найнижчого ґатунку" заяви Москаля про те, що під видом ремонту в будівлі Ради міністрів невідомі затягали зброю.

"Єдиний ремонт у період моєї роботи главою виконавчої влади Криму, який проводився в будівлі Ради міністрів, це ремонт залу засідань. Працювала бригада із західної України. Цілком ймовірно, це й були ті самі "озброєні" невідомі. Ремонт, до речі, був завершений ще влітку 2013 року. Де переховувалися протягом півроку "зелені чоловічки" - можна дізнатися тільки в Москаля", - сказав він.

Могильов також заявив, що більшу частину часу проводить "у рідному Артемовську".

"Куди запрошую всіх, хто цікавиться моєю позицією з тих або інших питань", - сказав він.

У той же час, його прес-секретар у розмові з "Українською правдою" відзначила, що в четвер Могильов перебуває в Києві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...