Журналіст: "Кіборги" підірвали "кадирівців" у підвалі терміналу

П'ятниця, 16 січня 2015, 15:21

В Донецькому аеропорту триває бій, бойовики використали газ.

За інформацією журналіста Андрія Цаплієнка, бійці підірвали кадирівців, які кілька днів тому пробилися у підвальне приміщення будівлі терміналу.

"Кадирівців у підвалі військові підірвали, артилерія дуже потужно підтримала наших. Аеропортнаш, одним словом. На третьому (поверсі – ред..) ще "мотороли" затримались. їх правосекі збираються вибивати", - написав Цаплієнко і додав, що з ночі є 2 загиблих і 9 поранених.

У прес-центрі АТО інформацію про загиблих і поранених не наводять. Водночас там повідомили, що станом на 15 години аеропорт – це точка найзапеклішого протистояння.

Керівник прес-центру АТО Роман Туровець сказав, що не може прокоментувати інформацію щодо "кадирівців", оскільки бій триває, "не можна коментувати окремі його частинки".

"Найбільше загострення спостерігається в районі Донецького аеропорту, де бойовики зранку безуспішно намагаються вибити українських військових з нового терміналу", - сказано в повідомленні прес-центру АТО.

"Не маючи можливості отримати перевагу у відкритому протистоянні, ворог вдається до підступних хитрощів. Так, було зафіксовано застосування терористами газу. Конкретний тип застосованої речовини не встановлено, але мова, ймовірно, йде про один зі різновидів сльозогінного газу", - сказано в повідомленні.

"Українські солдати, що утримують новий термінал, не втрачають контролю над ситуацією й отримують потужну вогневу підтримку. Противник несе втрати у живій силі та техніці. Панічна інформація про оточення українських захисників летовища, що була розповсюджена у соцмережах, и не відповідає дійсності", - наголосив в повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування