У Броварах на заправці знайшли вибухівку

П'ятниця, 16 січня 2015, 15:24

У Броварах Київської області на одній із заправок працівники міліції знешкодили вибуховий пристрій.

Як повідомляє прес-служба управління МВС у Київській області, близько 11-ї години до чергової частини Броварського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від працівника про те, що на території однієї із заправок "БРСМ-Нафта" виявлено підозрілий пакет з невідомим вмістом, зовні схожий на вибухівку.

Працівники ДАІ обмежили рух на цій ділянці дороги.

"Обстеживши знахідку, вибухотехніки виявили у пакеті часовий механізм та пристрій, схожий на детонатор. Вилучений речовий доказ фахівці знешкодили та направили на відповідні експертизи", - заявили в міліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 кримінального кодексу України (хуліганство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Наразі міліціонери столичного регіону проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення особи, причетної до даного злочину.

У прес-службі компанії "БРСМ-Нафта" заявили, що це був саморобний вибуховий пристрій з годинним механізмом. Його було закладено біля резервуарного парку АЗС.

Українська правда, Українські новини

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News